Compleu din doua piese, genul de ținută care NU trebuie să lipsească din garderoba ta și în care trebuie să investești imediat dacă dorești să ai întotdeauna la îndemână o ținută salvatoare, potrivită pentru o paletă largă de evenimente și ocazii speciale.

Compleul Adela este outfit-ul pe care trebuie să îl porți atunci când vrei să arați impecabil. Fie că vorbim de o ședință, o invitație la masă, de prezentarea unui proiect sau de o întâlnire cu părinții lui, acest compleu din două piese este ținuta perfectă atunci când vrei să îți dezvălui eleganța și frumusețea. Într-un astfel de compleu poți face doar o impresie bună.

Black Friday tocmai s-a încheiat, însă de acum trebuie să înceapă reducerile de Crăciun. Cu toate acestea, dacă îți dorești un compleu din doua piese elegant, află că ți-l permiți chiar dacă NU este Black Friday. Magazinul online de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei, Fashion-4U.eu îți oferă acest produs la o reducere IMPRESIONANTA de 80%.

Compleul Adela este constituit din două piese: rochie și sacou. Rochia este confecționată din stretch si este prevăzută cu fermoar ascuns la spate. Are 100 de centimetri și este genul de rochie care, prin designul său, accentuează finețea, suplețea și linia fină a trupului tău, dragă doamnă sau domnișoară. Materialul rochiei este unul rezistent care nu se deterioreaza după spălări repetate.

Sacoul este realizat dintr-o stofă de o calitate desăvârșită, este căptușit și se bucură de un design clasic, pe care îl puteți purta în combinație și cu alte rochii sau cu pantaloni și bluză. Fiind un sacou clasic, care amintește de ținutele prințeselor de la Palatul Buckingham, acesta nu se va demoda în timp, ba chiar își va păstra caracterul special.

De fiecare dată când se ivește câte o ocazie, orice doamnă și domnișoară are senzația că nu are cu ce se îmbrăca cu prilejul acelui eveniment. Ei bine, o rochie neagră și un sacou sunt piese de îmbrăcăminte pe care trebuie să le ai neapărat în șifonierul tău. Dintotdeauna rochia neagră a putut fi purtată la cocktail-uri, petreceri de seară, ședințe, cine târzii, întâlniri de afaceri, prezentări și așa mai departe. Rochia neagră nu este o piesă riscantă sau criticabilă, ba din contră, într-o rochie neagră nu poți arăta decât fabulos. Iar materialul acestei rochii Adela este de așa natură încât ascunde imperfecțiunile corpului și accentuează armonia trupului datorită croielii sale.

Rochia neagră, deși aparent banală, dacă o accesorizezi cum trebuie va părea că porți de fiecare dată altă ținută. Este atât de versatilă, și poate fi accesorizată și combinată cu tot felul de alte piese de îmbrăcăminte, încât cu un buget redus reușești să combini și să creezi o mulțime de alte ținute de succes.

Rochia și sacoul Adela reprezintă alegerile perfecte pentru tine, din categoria Rochii Office . O doamnă elegantă trebuie să își dezvăluie caracterul demn și personalitatea plăcută, dar puternică, iar magazinul Fashion-4U.eu încurajează și susține eleganța prin reducerile impresionante pe care le oferă.

Susținem frumusețea în toate formele ei!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment